Широкоформатен печат


Възпроизвеждане на изображения с ширина повече от 1,5 м се нарича широкоформатен печат. Принтерите, намиращи приложение в широкоформатния печат се разделят на два вида, в зависимост от използваните мастила - воднобазирани или солвентни. Воднобазираните мастила позволяват отпечатване на изображенията с висока разделителна способност, но недостатък е ниската устойчивост на външни условия. Използват се предимно за вътрешно оформление и декорация. Ширината на печат е до 1,6 м.

В нашата печатна база сме заложили и на двата вида широкоформатни принтери - на солвентна и на водна база.

VALUEJet 1604 e последно покoление принтер притежаващ уникалната интелигентна технология на вълнообразен печат (Intelligent Interweaving Printing Technique), патент на MUTOH, за преодоляване на дефекта, наречен бендинг. Предназначен е за отпечатване на изображения с високо качество за външни и вътрешни условия.

INFINITY 33 VC - солвентен принтер с максимална ширина на печат 320 см. Предназначен за печат на рекламни изображения за външни условия, като билбордове, калкани, табели и други. Оборудван е с 12 печатащи глави XAAR 126-300, осигуряващи добро качество и висока скорост.

MUTOH DrafstationPro - принтер с мастила на водна база, която дава предимство и бързина в състезанието с крайните срокове. Нововъведенията в него  позволяват възпроизвеждането на графики с високо качество, наситени тонове, плавни преливки и широка цветова гама. Оборудван с последно поколение печатаща глава състояща се от 1440 дюзи (360 на цвят). Максималната разделителна способност е 1440 х 2880 dpi.

Широкоформатният печат Ви позволява отпечатването на големи по формат рекламни носители като фолиа за билбордове, коли, рекламни табели и други. Качеството на изображението, точните и ярки цветове са изключително важни за отпечатването на една реклама с такива размери, затова ние Ви предлагаме висококачествени широкоформатни дигитални принтери, с които това е възможно.

Материали, върху които може да се печата с фотореалистично качество са: хартия, самозалепващо фолио (за предно и задно осветяване), винил (за предно и задно осветяване), различни видове текстил и други. 

Цени за широкоформатен печат