За Афалина Принт


АФАЛИНА Принт – студио за широкоформатен дигитален печат, апликиране и монтаж на рекламни визии.

АФАЛИНА Принт е популярното име на звеното за визуална комуникация, широкоформатен и дигитален печат, апликиране и монтаж на рекламни визии на ДИЯ Арт ЕООД - компания развиваща се в областта на маркетинга и комуникациите.

Студиото е специализирано в производството на продукти за визуална комуникация.

Високотехнологичното и иновативно оборудване, с което разполага студиото, му позволява да създава качествени продукти с широк спектър на приложение в маркетинга и рекламата.

Нашата амбиция е да се докажем като звено, работещо в подкрепа на рекламните агенции, архитектурните студия, производители, собственици и наематели на съоръжения за външна реклама, като предоставим услуга с високо качество, изпълнена във възможно най-кратък срок.

Екипът създал АФАЛИНА Принт, като дългогодишен потребител на този сорт услуги, знае какви са най-подходящите условия, за да изпълни нашата цел и ги е осигурил.

За да постигнем максимално високо качество на услугите ние сме инвестирали в последните технологии за печат, разработени от водещи световни производители, модерна база и добре сработен екип от професионалисти в дизайна, проектирането, отпечатването, апликирането и монтажа на отпечатаните рекламни визии.

VALUEJet 1624 e последно покoление принтер притежаващ уникалната интелигентна технология на вълнообразен печат (Intelligent Interweaving Printing Technique), патент на MUTOH, за преодоляване на дефекта, наречен бендинг. Предназначен е за отпечатване на изображения с високо качество за външни и вътрешни условия.

Солвентени принтери с максимална ширина на печат 500 см. Предназначен за печат на рекламни изображения за външни условия, като билбордове, калкани, табели и други. Оборудван е с печатащи глави, осигуряващи добро качество и висока скорост.

KONICA MINOLTA AccurioPrint C2060 - една от най-добрите цифрови печатащи машини в България, предоставяща изключително качество на изображението и продуктивност при различни медии, поставящи стандарти в този клас. Иновативните технологии позволяват печат на изделия в по -голам размер.Новите ни печатни формати - 330х480мм., 330х700мм., 330х1000мм., 330х1200мм.

Добре ни е известно, че бързата и качествена реакция, често е решаваща. За да постигнем мигновена и адекватна комуникация между нас и клиентите ни сме разработили специален софтуер и ftp сървър, продиктувано именно от нуждата за спестяване на време за реакция.

Благодарим Ви за вниманието и се надяваме на ползотворно съвместно сътрудничество