База


Видове принтери за облепяне на автомобили

 

АФАЛИНА Принт изгради нова модерна база съобразена с европейските изисквания за качество, с необходимите условия за печат на изображения, дизайн, проектиране, реализиране, изграждане и монтиране на всякакъв вид рекламни продукти:

XEROX DocuColor 250

- една от най-добрите цифрови печатащи машини в България с изключително качество на изображението и продуктивност при различни медии, поставящи стандарти в този клас.

MUTOH DrafstationPro

- принтер с мастила на водна база, която дава предимснтво и бъзина в състезанието с крайните срокове. Нововъведенията в него  позволяват възпроизвеждането на графики с високо качество, наситени тонове, плавни преливки и широка цветова гама. Оборудван с последно поколение печатаща глава състояща се от 1440 дюзи (360 на цвят). Максималната разделителна способност е 1440 х 2880 dpi.

VALUEJet 1604

e последно поколение принтер притежаващ уникална интелигентна технология на вълнообразен печат (Intelligent Interweaving Printing Technique), патент на MUTOH, за преодоляване на дефекта, наречен "бендинг". Преодоляването набендинга позволява този принтер да намери по широко приложение при отпечатване на изображения с фотореалистично качество с размер до 160см. Това предимство ще е полезно за възпоризвеждане на рекламни визии свързани с модната и козметична индустрии, автомобилостроенето и при всяка нужда за реалиситично пресъздаване на детайл. Предназначен е за отпечатване на изображения с високо качество за външни и вътрешни условия.

Максималната широчина на използваните медии  е 1625мм, а широчината на печат е 1615мм.

VALUEJet 1604

има няколко работни режима с различно качество - от 720 х 540dpi до 1440х1440dpi, с променлив размер на капката в зависимост от естеството на изображението и медията. Най-често използваните медии  за печат са :

  • PVC фолио
  • PVC Каст фолио
  • Backlit филм
  • Frontlit филм
  • Винил
  • Синтетична и обикновенна хартия
  • Гаранция на изображението - при външни условия - 2г. , при вътрешни условия - 3г.

INFINITY 33 VC

– солвентен принтер с максимална ширина на печат 320 см. Предназначен за печат на рекламни изображения за външни условия, като билбордове, калкани, табели и други. Оборудван е с 12 печатащи глави XAAR 126-300, осигуряващи оптимално съотношение между добро качество и висока скорост.

Характеристики

Модел:
33VC
Печатаща глава:
XAAR126-300
Брой:
12
Ширина(mm):
3200
Скорост на печат:
  • Бърз режим: 53м2/ч
  • Стандартен: 43м2/ч
  • Висококачествен: 42м2/ч
Цветове:
CYAN MAGENTA YELLOW BLACK
Материали:
Винил, Полиестер, PVC фолио, PVC Каст фолио, хартия
Запитване

Анкета

От къде научихте за нас?
afalinaprint